Contact opnemen?

Stuur een bericht

Weet je al wat je bij ons wilt huren? Of heb je vragen over onze diensten of dj services? Vul dan ons contactformulier in. Wij voorzien je vervolgens zo snel mogelijk van een reactie. 

Bel ons

Heb je vragen of wil je graag een van onze diensten inhuren? Bel ons dan direct op onderstaand nummer en vraag ons naar de mogelijkheden.

Telefoonnummer
+31 (0)6 31 56 44 71


Bezoek ons

Maak een afspraak via het contactformulier of door ons te bellen en kom langs bij ons in Ootmarsum. Wij heten je van harte welkom!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen met betrekking tot de diensten en dj services die we aanbieden? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. 

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en denken met je mee waar nodig!

Ja, we zijn flexibel in de verhuur, dus wanneer je alleen geluid nodig hebt, of alleen licht, dan is dat zeker mogelijk.
AG Entertainment biedt ondersteuning voor een breed scala aan evenementen, waaronder bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals, en privéfeesten.
Je kunt een DJ inhuren door ons te contacteren via onze website of door direct te bellen. Geef de details van jouw evenement door, zodat wij een goed voorstel kunnen doen.
Ja, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw evenement, inclusief thema, grootte en locatie.
Absoluut, ons team zorgt voor de volledige opbouw en afbouw van alle gehuurde apparatuur, zodat jij je kunt concentreren op jouw evenement.
AG Entertainment biedt technische ondersteuning tijdens jouw evenement. Bij defecten zorgen wij direct voor een oplossing of vervanging.
Wij adviseren zo vroeg mogelijk te boeken om de beschikbaarheid van de gewenste diensten en/of apparatuur te garanderen. Last minute iets nodig? Bel ons, zodat wij het voor je kunnen regelen!
Ja, wij bieden diverse pakketten die kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw evenement. Deze pakketten variëren in grootte en prijs. Neem hiervoor contact met ons op.
Zeker, ons ervaren team kan jou adviseren over de beste licht- en geluidsapparatuur die past bij de aard en omvang van jouw evenement.
Nee, alle kosten worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Eventuele extra kosten, zoals transport of speciale verzoeken, worden vooraf besproken.
AG Entertainment volgt strikte veiligheidsprotocollen en gebruikt alleen apparatuur van hoge kwaliteit. Ons team is getraind in veiligheidsmaatregelen om de veiligheid van zowel de apparatuur als de gasten te waarborgen.
De kosten voor het inhuren van een DJ zijn afhankelijk van jouw wensen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.
De kosten voor licht- en geluidsapparatuur zijn afhankelijk van verschillende factoren. We willen jouw evenement tot een groot succes maken, dus maken graag een passend voorstel voor jou. Vraag vrijblijvend een offerte aan door contact met ons op te nemen.